100 Kişilik Yemek Bağışı

1.000,00

Çoban Mustafa Paşa Vakfı İmarethanesinde (Aşevi) yapılan ve günlük olarak ihtiyaç sahiplerine, Covid hastalarına dağıtılan yemeğe katkıda bulunmak ister misiniz ?

Açıklama

Mutfağımızda günlük olarak pişirilen 3 çeşit yemeğimiz ve poşetli ekmeklerimiz, Vakfımız aracı ile Gebze bölgesinde, servis ağımızın ulaşabildiği her kapıya günlük olarak teslim ediliyor.

Bu imkandan, yemek yapamayacak kadar hasta durumda olanlar, yaşlılarımız ve yapılan tahkikat neticesinde sıcak yemeğe ihtiyacı olduğu belirlenen tüm halkımız faydalanabilmektedir.

• Yemek menümüz her gün değişimli olarak 3 çeşit hazırlanmaktadır.
  • Sefer tasları ile servis edilen yemekler, ertesi gün dolusu verilirken boşu alınarak sirküle edilmektedir.
  • Covid 19 hastalarına tek kullanımlık 3 gözlü kapaklı tabldotlarla yemek servis edilmektedir.
  • İkram olunan yemeklerden ve ekmeklerden hiç bir şekilde ücret alınmamaktadır.
Go to Top