//Yurtdışı Kurban
Yurtdışı Kurban2018-11-08T10:24:51+00:00

YURTDIŞI KURBAN HİZMETLERİ

“Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadis-i şerif’i gereğince bugün bir çok ülke gelişen ulaşım kolaylıkları sayesinde komşumuz oldu. Yurt içi kurbanlarınızla vatandaşlarımıza ve yurt dışı kurbanlarınızla komşularımızın sofralarına bir tencere et ikram etmek istemez misiniz.?

Açlık ve susuzluğun en çok yaşandığı Afrika ve diğer ülkelerde ihtiyaç sahiplerinin sofralarına bir kap yemek ikram etmek ne büyük saadet. Bu hizmeti kişisel olarak yapabilme olanaklarımız malesef pek mümkün değil. Bu noktada Vakfımız Aziz Mahmud Hüdâyi vakfı ile yaptığı işbirliği ile sizler adına bu hayır sofralarının kurulmasına imkan sağlamaktadır.

Adak, Akika, Şükür vb. kurbanlarınızı Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Burkina Faso, Fildişi Sahili, Gürcistan (Ahıska), Kamerun, Kosova, Makedonya, Mali, Nijer, Sudan, Uganda gibi muhtelif ülkelerde Çoban Mustafa Paşa Vakfı aracılığı ile kestirerek ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz.

Yurt dışında kesilmek üzere bağışlanan adak, akika ve nafile kurbanlarınız vakfımız aracılığı ile Aziz Mahmud Hüdayi vakfı’nın faaliyet gösterdiği ülkelerde vazifeli Hüdâyi Vakfı ve Çoban Mustafa Paşa Vakfı gönüldaşlarının başında bulunduğu partner kuruluşlar aracılığıyla projelendirmeleri yapılarak her ay toplu hisseler halinde, kurban sahiplerinin isimleri bizzat okunmak suretiyle kesilerek ihtiyaç sahibi ailelere, yetimlere, Kur’an kursu, medrese ve imam-hatip okullarında okuyan öğrencilere dağıtılmaktadır.

Yurtdışı Adak, akika, şükür kurbanı bedeli 650 Tl’dir

Bağış yapmak ve ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız