HER GÜN 3 ÇEŞİT SICAK YEMEK HİZMETİ

Sabah çorbaları ile başladığımız Aşevi hizmetimize geçen zaman ile birlikte Sıcak Yemek hizmeti de eklenerek faaliyet alanımız daha da bereketlendi.

Sıcak yemek hizmetiyle vakfımız, her gün aralıksız olarak Gebze ve çevresi mahallelerde bulunan yemek yapabilme vasfına haiz olmayan tüm ihtiyaç sahiplerine yemek ikramında bulunmaktadır. Yaşlı, Covid-19 hastası, ve geçici süre ile de olsa yemek yapma imkanı bulunmayan komşularımızın bu ihtiyaçları günlük olarak vakfımız tarafından evlerine servis edilmektedir.

Bu hizmetin başlatılması, Kaymakamlık, Belediye ve sizlerden gelen talep ve adreslere yapılan tahkikat ile, Aşevi komisyonumuz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde olmaktadır.

2017 Yılında başlatılan bu hizmet 2021 yılı itibariyle de, her gün devam ettirilmekte. Bu güzide hizmetin devamı için dualarınızla veya bağış olarak katkılarınızla desteklerinizi bekliyoruz.